Natteravnkonferansen 2024

Kjære Natteravn,

Vi er glade for å invitere deg til Natteravnkonferansen 2024. Den går av stabelen på Clarion Hotel Oslo Airport fra lørdag 21. september kl. 12.00 til søndag 22. september kl. 14.00.

Du kan glede deg til inspirerende foredrag og workshops og muligheten til å dele erfaringer og knytte bånd med andre natteravner fra hele landet.

Natteravnsekretariatet dekker reise- og overnattingskostnader for én representant per gruppe og vi booker rom fra lørdag til søndag for den konferansedeltakeren. Hvis du ønsker å komme dagen før, eller bli en ekstra natt, må du selv bestille og betale for dette. Du kan bestille rom her. Du trenger kun å booke rom, dagpakke med lunsj og middag er inkludert.

Hvis du vil ta med flere deltakere fra din Natteravngruppe, er de hjertelig velkomne, men da må de selv dekke reise- og overnattingskostnader. Alle deltakere får gratis dagpakke med inkludert lunsj og middag på konferansen. Rom kan bookes her. Husk at du kun trenger å booke rom, dagpakke med lunsj og middag er inkludert.

Har du ikke mottatt invitasjon, send oss en melding på natteravn@tryg.no

Vi gleder oss til å se flest mulig av dere på konferansen ❤️ 

 

 

 

 

 

Påmeldingsfrist er 21. mai. Det er begrenset med plasser så vi oppfordrer til å melde dere på så snart som mulig.

Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen. Shuttlebuss S44 tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen stopper rett utenfor inngangen til hotellet.  Det er også gode parkeringsmuligheter utenfor hotellet. 

Pris per person per natt 1040 kroner. Dobbeltrom 1340 kroner.

 

«Takk for en flott konferanse med mange gode innlegg og mye latter og tårer. Utrolig inspirerende å deltat på dette! Konferansen gav ny energi til å fortsette som natteravn.»

Deltager på Natteravnkonferansen 2022.