Hilsen fra Natteravnrådet

Året 2020 ble ikke som de fleste hadde forestilt seg, og vi har stått ovenfor vanskelige tider og restriksjoner. Kommuner og fylker har vært i lock down, og sosiale sammenkomster har vært kraftig begrenset. Men nå går vi lysere tider i møte selv om vi er inne i den tredje smittbølgen. Til tross for strenge restriksjoner har det vært masse engasjement fra natteravngruppene under pandemien. For dem som har hatt mulighet til å overholde smittevernreglene har noen også hatt vandringer. Vi i Natteravnrådet ønsker å takke dere alle sammen for engasjementet gjennom denne utfordrende tiden. Nå er påsken straks her og vi håper den blir fylt med solskinn inne, ute, i hjertet og i sinnet!

Nye nettsider

Endelig har Natteravnene fått nye, oppdaterte nettsider! Her vil man enkelt finne frem til det man ønsker av informasjon, samt en oppdatert oversikt over alle gruppene i et interaktivt kart. De siste oppdateringene i forhold til Covid-19 pandemien og restriksjonene den fører med seg ligger også på forsiden. Vi håper dere er like fornøyde som oss i Natteravnrådet med de nye sidene! Dersom dere har tilbakemeldinger eller det skulle være noe dere savner på nettsidene vil vi gjerne høre om det. Send oss en mail på natteravnraadet.norge@gmail.com.

Nye ravnegrupper

Det er gledelig å se at det stadig etableres nye natteravngrupper! På Karmøy, Vestby, Bjørnafjorden, Rong, Klæbu og Sande er noen av stedene det har startet nye grupper.
Det er veldig bra at engasjementet til de allerede etablerte gruppene inspirerer flere og nye områder til å ta på seg gule jakker. Trygghet i byen og lokalmiljøet kommer alle til gode, og sammen bidrar natteravner til å skape trygghet, trivsel og tilhørighet i lokalsamfunnet.
Natteravnkonferansen 2021
På grunn av pandemiens restriksjoner var vi nødt til å avlyse vårens konferanse, og vi ser heller ikke mulighet for å arrangere til høsten. Natteravnrådet har derfor valgt å ta sikte på å arrangere Natteravnkonferanse i Bergen i mars 2022.

Vennlig hilsen
Natteravnrådet og Natteravnsekretariatet